House refurbishment and extension
Bishop's Stortford

This Bishop's Stortford home was in need of some serious TLC and extra space. The flow through the house from the original front entrance meant that it was necessary to pass through the Living room to access anywhere else in the house. By extended both to the rear and the side, it has been possible to provide more space to the bedrooms, allowing an ensuite shower room and walk-in wardrobe to be created and a larger family Bathroom, whilst on the ground floor a huge open plan Kitchen Diner overlooks the rear garden. The single storey side extension has allowed the Living room to move sideways, thus creating a separate substantial entrance hall. This transformation was completed in just four months and came in just about on budget.

View

case studies


Contact us